Discover
& DrivE

DAYS

28-30/09
01/10

TORA Equipment, It’s RENTAL! en AVANT Machinery stellen u de nieuwste AVANT-, LEGUAN- en WACKER NEUSON-machines voor tijdens de opendeurdagen! Maak kennis met onder andere de nieuwe elektrische AVANT, de nieuwe ultrainzetbare spinhoogwerker LEGUAN 225 en onze uitgebreide verhuurvloot. Kom langs, ontdek en geniet als trouwe klant van smaakvolle hapjes en een verfrissend glas.

Programma

DO 28/09: CUSTOMER APPRECIATION DAY

Dompel uzelf onder in de nieuwste innovaties tijdens onze rondleiding. Geniet van een hapje en een drankje én maak kennis met onze bedrijven It’s RENTAL!, TORA Equipment en AVANT Machinery.

VR 29/09: BLACK FRIDAY!!!

Grijp uw kans op onze topdeals van het jaar! Onweerstaanbare kortingen op stock- en tweedehands machines staan op u te wachten. Deze ongeziene acties gelden enkel op onze Black Friday dus kom zeker langs!

ZA 30/09: DISCOVERY DAY

Zaterdag verwelkomen we u en uw familie graag op onze opendeurdag. Verken ons aanbod, stel vragen en ervaar zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze machines en toebehoren. U krijgt bovendien de kans om zelf de machines te testen op ons demoterrein.

ZO 01/10: VOKA OPEN BEDRIJVENDAG

Op zondag zetten we de deuren open voor het grote publiek in het kader van de open bedrijvendagen van Voka. Stap binnen, maak een wandeling door AVANT Machinery en ontdek zo de kernwaarden van ons innovatief bedrijf. Test zelf machines op ons demoterrein en ontdek boeiende carrièrekansen in onze jobcorner.

Inschrijven

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik schrijf me in voor